10 år siden

|

22/02/2014

Tyske Felix Magath fik lørdag eftermiddag en godkendt start på sin tid som manager i Premier League-klubben Fulham.

Den kriseramte London-klub spillede ude 1-1 med West Bromwich, der først udlignede to minutter før tid.

Felix Magath havde i sin startopstilling valgt at bort fra den danske landsholdsspiller William Kvist, som Fulham har lejet i Stuttgart. Kvist havde ellers fået en god start på sit Premier League-ophold og var startet på banen i samtlige kampe.

Fulhams iranske midtbanespiller Ashkan Dejagah bragte efter 28 minutter gæsterne på 1-0, men i kampens døende minutter udlignede West Bromwichs tjekke Matej Vydra.

Dermed holder Fulham fast i ligaens jumboplads.

Arsenal holdt med en overbevisende 4-1-sejr hjemme over Sunderland snor i Premier Leagues førerhold, Chelsea. Arsenal har et point op til lokalrivalerne. Hjemmeholdets franske angriber Olivier Giroud spillede en stor kamp med to mål og en assist.

West Ham fortsatte sejrsstimen i hjemmekampen mod Southampton, der blev vundet med 3-1. The Hammers er nu oppe på fire Premier League-sejre i streg.

Manchester City skulle vente 70 minutter på det forløsende 1-0-mål i hjemmekampen mod Stoke. Yaya Touré var manden bag kampens eneste scoring. City har nu tre point op til førstepladsen.

Ole Gunnar Solskjær er fortsat blot noteret for fire point i sin tid som Cardiff-manager. Waliserne fik lørdag stryg af Hull, der på udebane vandt med 4-0. Cardiff ligger næstsidst i Premier League og har kun to point ned til Fulham.

Tidligere lørdag vandt Chelsea med 1-0 over Everton. John Terry blev matchvinder dybt inde i overtiden.