Kongehuset udsendte efterlysning: Nu er mysteriet om Askepot opklaret

Kamille Isaksen

47 uger siden

|

17/10/2023
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der gik ikke længe, før skoens ejermand blev fundet.

Dagens topnyheder

Kongehuset udsendte en uventet eftersøgning, da en guldfarvet stilet blev efterladt efter prins Christians fornemme 18-års fødselsdagsgallataffel på Christiansborg Slot.

Nu er det dog officielt, hvem der har tabt sin sko til fødselsdagen.

I et opslag på de kongeliges officielle Instagram-profil lavede kongehuset en humoristisk efterlysning med spørgsmålet: "Er det mon Askepot, der glemte sin sko i aftes?" 

Det viste sig, at Askepots identitet for år 2023 er Anne-Sofie Tørnsø Olesen fra Stenløse.
Den 18-årige Anne-Sofie indtog begivenheden og besluttede med et smil at efterlade stiletten som en del af sin egen eventyrlige afslutning på aftenen.

Det skriver SE & HØR.

Anne-Sofie greb en eventyrlig chance, som hun aldrig ville få igen. 

"Jeg syntes selv, det var lidt sjovt, og jeg snakkede med min familie og mine venner om det inden, og de var enige om, at jeg skulle gøre det. Det er sådan en chance, man ikke får igen."

Anne-Sofie var dog en smule bekymret for, om hun ville træde kongehuset over tæerne ved hendes lille gimmick. 

Hun var en smule bekymret for, at hun ville træde kongehuset over tæerne ved at efterlade skoen, men det har absolut været i bedste mening, at hun førte sin lille gimmick ud i livet, understreger hun.

Selvom prins Christian, som var aftenens hovedperson, ikke vil begive sig ud på en en lang rejse med skoen for at finde sin udkårne, inviterer kongehuset ejeren, Anne-Sofie, til at henvende sig for at hente den tilbage. 

Hun har dog endnu ikke besluttet, om hun har tænkt sig at returnere til slottet for at afhente sin stilet.
"Hvis de bare smider den ud, vil jeg nok gerne have den igen. Det er jo et minde fra en stor aften."

Selvom Anne-Sofie ikke var placeret ved et bord med kendte eller royale, nød hun aftenen til fulde, og hun var særlig imponeret over prinsens åbenhed og hjertevarme over for sine gæster.