Ishockeylandsholdet skifter målmand igen

admin

10 år siden

|

17/05/2014

Dagens topnyheder

Først stod Patrick Galbraith. Så fik Simon Nielsen chancen i to kampe. Derefter kom Galbraith tilbage, og når ishockeylandsholdet lørdag eftermiddag møder Tjekkiet, tager Simon Nielsen en ny tørn mellem målstængerne.

Landstræner Janne Karlsson har tydeligvis intet imod at rotere på målmandsposten ved VM i Hviderusland, hvor ingen af de to målmænd i den danske trup for alvor har markeret sig som klart førstevalg.

På spørgsmålet, om Simon Nielsen - med valget til den vigtige kamp mod tjekkerne - nu har næsen en smule foran Galbraith, siger Karlsson blot:

- Simon står mod Tjekkiet.

Efter de første kampe er Galbraith noteret for en redningsprocent på 88,75, mens Simon Nielsen er nået op på 87,5 - begge et godt stykke fra russeren Sergei Bobrovski, der fører listen an med imponerende 95 procent.

Også ude på banen vil Karlsson lave forandringer i forsøget på at finde de optimale kombinationer.

Mikkel Bødker kommer denne gang i kæde med Morten Green og Mads Christensen, mens Jannik Hansen spiller sammen med Nicklas Jensen og Morten Madsen.

Julian Jakobsen havde fredag stadig feber og er efter alt at dømme uaktuel til kampen, hvor Anders Poulsen afløser Thomas Spelling på det danske hold.

Danmark møder Tjekkiet klokken 15.45.

/ritzau/