Inger Støjberg sender voldsom stikpille mod Mette Frederiksen

Emil Martesen

18 uger siden

|

29/05/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Inger Støjberg sender en stikkepille mod den danske statsminister.

Dagens topnyheder

Det sker med jævne mellemrum, at der er spørgetime i Folketinget.

Og så sent som i dag løb endnu en af stablen. Her var der tale om den traditionsrige afslutningsdebat i Folketinget, der finder sted hvert år, når Folketingsåret synger på sidste vers.

Under spørgetimen var der flere ting på programmet, og det blev der for alvor sat to streger under, da det blev formanden for Danmarksdemokraternes tur til at holde tale.

Indledningsvist sender hun et stikpille mod Mette Frederiksen, hvor hun ikke lægger skjul på, at hun vil nyde debatten i dag, for "man ved jo aldrig om det bliver den sidste med den nuværende statsminister".

Her henviser hun til spekulationerne om, hvorvidt Mette Frederiksen meget vel kunne ende som formand for Det Europæiske Råd.

Ikke fan af regeringen

Inger Støjberg lister en række forskellige ting op, der gør at hun ikke er den største fan af regeringen. Hun retter hurtigt blikket mod en forhøjet dieselafgift, og regeringens plan om at ødelægge livet på landet, med henblik på den kommende CO2-afgift på landbruget.

Desuden fortæller hun, at regeringen er ude i et 'værdimæssigt skred'.

Det skriver TV 2.

Hun nævner blandt andet forbuddet mod koranafbrændinger, og hun skoser Moderaterne:

"Helt ærligt den her midterregering er et prinicipløst politisk misfoster. Der er brug for en ny retning, eller man får næsten lyst til at sige; bare én retning i det mindste. Der er brug for en ny regering, og der er brug for en borgerlig statsminister ved roret", lyder det fra Inger Støjberg.