Inden længe bryder kronprins Frederik og Mary stor tradition: Nu taler Kongehuset ud

Emil Martesen

45 uger siden

|

27/10/2023
Nyheder
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Nu taler Kongehuset ud i kølvandet på, at kronprinsen og Mary inden længe bryder stor tradition.

Dagens topnyheder

Dyrehaven i Klampenborg er ved at gøre sig klar til den årlige folkefest, Hubertusjagten, der er en skattet tradition i Danmark.

Mens tidligere år har budt på kongelige tilskuere fra kronprinsfamilien, er der i år en usædvanlig gæst i skikkelse af Prinsesse Benedikte.

Det skriver BILLED-BLADET.

Det kongelige hoff har netop meddelt, at Prinsesse Benedikte vil være til stede ved Hubertusjagten, der finder sted søndag den 5. november. Det er et hjerteligt velkommen til prinsessen, der elsker heste og ridesport, og derfor er en meget værdig repræsentant for kongehuset ved dette års begivenhed.

Traditionelt har Hubertusjagten tiltrukket medlemmer af kronprinsfamilien, men i år ser det ud til, at Prinsesse Benedikte vil stå som den fornemme kongelige deltager.

Årsagen til udskiftningen på den royale gæsteliste skyldes, at Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary dagen forinden vil være at finde i Esbjerg, hvor de om aftenen skal være de bærende roller i Kronprinsparrets Priser-showet.

Det er dog ikke Prinsesse Benediktes første bekendtskab med denne særlige jagt, da hun gennem årene har deltaget ved flere lejligheder og vist stor interesse for begivenheden.

Så søndag den 5. november kan alle se frem til en skøn dag i Dyrehaven i selskab med Prinsesse Benedikte og det spændende jagtløb, der har begejstret danskerne i generationer.