I dag kan se det ske for Jonas Vingegaard

Henrik R

61 uger siden

|

05/07/2023
Nyheder
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Indtil videre har det ikke været en god Tour de France for Jonas Vingegaard og Jumbo Visma, der i årets første fire etaper ikke har fået en sejr endnu og samtidig har tabt tid til Pogacar. Det kan dog ændre sig i dag.

Dagens topnyheder

Der er ingen tvivl om, at cykelholdet Jumbo-Visma havde håbet på at få mere ud af de første fire etaper af Tour de France end tilfældet har været det.

Særligt de første to etaper var skræddersyet til Vingegaards holdkammerat, Wout Van Aert, men ingen af etaperne er endt med en førsteplads.

I dag kan det dog ændre sig for Jumbo Visma, da der tages hul på en decideret bjergetape, og mens bookmakerne ikke har den helt store fidus til Jonas Vingegaard, så har Danmarks ubetingede største cykelekspert, Emil Axelgaard til gengæld fuld tillid til danskeren.

I den lange og detaljerede optakt til femte etape af Tour de France, har cykeleksperten fra Feltet.dk fremhævet Jonas Vingegaard som sin favorit til dagens etape.

"Al logik tilsiger, at Pogacar skal vinde en etape, der passer ham langt bedre, end den passer hans rival, men jeg vover pelsen ved at pege på Jonas Vingegaard" lyder det fra Emil Axelgaard til Feltet.dk. inden han fortsætter:

"Danskeren kan være lidt svær at læse, men han ligner ikke en mand, der var blot i skyggen af problemer, da Pogacar testede ham med sine forceringer på den baskiske mur i lørdags," fortæller han.

Herunder kan du se den aktuelle stilling i klassementet, som situationen er før dagens 5. etape.

Letour.fe

Selvom Feltet.dk-eksperten har peget på Jonas Vingegaard som sin favorit til dagens etape, så er bookmakerne dog ikke helt enige. Tager man et kig hos de licenserede bookmakere i Danmark, så ligger de alle omkring odds 3-3.5 på Pogacar til at vinde dagens etape, mens man kan få odds 9-10 på Jonas Vingegaard.

De har altså danskeren som 2. favorit, mens de mener, at Tadej Pogacar bør vinde etapen i dag.

Dagens etape starter klokken 13.25, og de forventes at være i mål klokken 17.35.