Hund blev begravet levende på strand: Redningsmændene kunne ikke tro deres egne øjne, da de gravede hunden fri

Emil Martesen

60 uger siden

|

13/07/2023
Nyheder
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Der var ikke meget at skrive hjem om, da de fik gravet den stakkels hund op.

Dagens topnyheder

En rørende historie om en hund, der blev fundet levende begravet på en strand på O'ahu i Hawaii, har sidenhen fået en lykkelig slutning. 

Leialoha, som hunden blev navngivet, blev opdaget af en forbipasserende, der straks kontaktede PAWS of Hawaii, en lokal dyrevelfærdsorganisation. 

Leialoha var i en forfærdelig tilstand, med hævelser, alvorlig solskoldning og næsten ingen pels tilbage, kunne dyrevelfærdsorganisationen sætte to streger under, da de lagde vejen forbi. 

Hun blev prompte bragt til en dyrlæge for behandling af alvorlige hudproblemer og dehydrering. 

Dyrlægerne bemærkede også flere snitsår på hendes forben og mistænkte, at hun var blevet mishandlet på andre måder af den person, der havde begravet hende. 

Heldigvis var medarbejderne fra PAWS of Hawaii optimistiske og satte alt ind på at redde Leialoha. 

Deres indsats bar frugt, og i dag er hun næsten ukendelig i forhold til hendes tilstand på redningstidspunktet. Dette er takket være det dedikerede arbejde fra PAWS of Hawaii og en kvinde ved navn Amanda, der besluttede at adoptere Leialoha. 

Amanda, der blev rørt af historien, løfter sløret for, at hun opdagede Leialohas triste skæbne på Facebook og følte, at hun var nødt til at træde til som plejeforælder: 

"Hun var slemt forbrændt af solen, dækket af sår og manglede det meste af sin pels”, delte Amanda. 

Heldigvis er det værste overstået, og Leialoha er på bedringens vej. Hendes historie er et eksempel på, hvordan kærlig pleje og omsorg kan transformere en mishandlet hunds liv. 

Den fantastiske forvandling af Leialoha viser, at selvom hun har været igennem frygtelige oplevelser, er der stadig håb og kærlighed, der kan helbrede og genskabe et dyrs tillid og livsglæde.