Hold øje med din e-Boks: Disse danskere skal betale mindst 1.200 kroner

Emil Martesen

2 dage siden

|

03/07/2024
Nyheder
Foto: Dagens.dk
Hold øje med din e-Boks.

Dagens topnyheder

Mange danskere kender det.

Engang imellem sker det, at bilister kommer til at trykke lidt for hårdt på speederen.

Politiet er meget opmærksomme på den dårlige vane, og derfor gør de også, hvad de kan for at komme problemet til livs.

I går skrev politiet ud på det sociale medie X, at de havde foretaget en kontrol, efter at en utryg borger havde henvendt sig - og der viste sig at være bid.

"Hele 35,1 % af de målte køretøjer kørte i dag for stærkt, da vi reagerede på utrygge borgeres henvendelse", skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i opslaget, hvorefter de tilføjer:

"26 overtrædelser, 4 klip samt 1 bet. frakendelse (målt til 94 km/t) da vi foretog fartkontrol på Okslundvej i Lindknud".

Den store fangst har tilsyneladende også givet blod på tanden for politiet, der har i sinde at gøre det mere trygt at færdes ved den omtalte strækning:

"Vi kommer snart igen".

Bøder på vej i e-Boks

Dem, der blev taget i at køre for hurtigt, kan se frem til en besked i e-Boks, som fortæller dem, at de skal betale 1.200 kroner som minimum - da det er den mindste bødetakst for at køre for stærkt.

For flere vil bøden betydeligt højere.

Det omfatter blandt andet vedkommende, der sikrede sig en betinget frakendelse, men også de fire bilister, der kørte hurtigt nok til at få et klip.

For de berørte bilister bliver bøden en dyr lærestreg, der forhåbentlig får dem til at tænke sig om en ekstra gang, næste gang foden har sat sig fast på speederen.

Du kan se det omtalte opslag herunder.