10 år siden

|

21/05/2014

Det lignede længe en sikker oprykning til Superligaen, men realiteterne er så småt ved at melde sig for fodboldklubben Hobro.

I aften tabte klubben 2-3 hjemme til Vejle Boldklub. Det betyder, at Hobro senere i aften kan ryge ned på tredjepladsen og således ikke besætte en af de to oprykningspladser.

Det sker, hvis Lyngby vinder udekampen mod AC Horsens.

Om fire dage skal Hobro møde netop Lyngby på udebane.

Hobro kom skidt i gang med kampen mod Vejle Boldklub, der gik til pause foran 2-0.

Kristian Gaarde bragte gæsterne foran efter et kvarters spil, og kort før pausen kom Hobro-målmanden Jesper Rask til at sende bolden i egne netmasker.

I anden halvleg fik Hobro reduceret til 1-2 ved Anders Egholm, men Vejles Andreas Albers sørgede for en ny føring på to mål til østjyderne.

Kort før tid lykkedes det Tobias Perch-Nielsen at reducere til slutresultatet.

Hobro står noteret for 55 point for 29 kampe, mens Lyngby har 53 point for en kamp færre.

Øverst troner Silkeborg med 58 point for 29 kampe efter aftenens 4-0-sejr hjemme over Fredericia.

Jeppe Illum, Dennis Flinta, Morten Beck Andersen og Christian Holst stod for hjemmeholdets mål.