Her er Baba Vangas forudsigelser for 2023: Atomkrig vil koste 3 milliarder mennesker livet

Mathias Madsen

94 uger siden

|

19/12/2022
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvis man skal tro den mystiske Baba Vanga, bliver 2023 mildest talt et dårligt år.

Dagens topnyheder

Vangelia Pandeva - bedre kendt som Baba Vanga - er, siden hun var 16 år gammel, kommet med forudsigelser om verden, som har vist sig at være foruroligende korrekte.

Den bulgarske kvinde blev født i januar 1911, og blev som 12-årig blind, efter hun blev kastet gennem luften af en tornado. 

Statue af Baba Vanga i Bulgarien / Foto: Shutterstock

Da hun var 16 blev hun verdenskendt for sine forudsigelser, og hun har angiveligt forudsagt blandt andet Sovjetunionens fald, Tjernobyl-katastrofen, Stalins dødsdato, angrebene på World Trade Centers i 2001 og Veselin Topalovs sejr i skaksmesterskaberne. 

Flere af hendes forudsigelser er endda gået i opfyldelse efter hendes død. 

Baba Vanga døde nemlig i 1996, men inden sin død lavede hun en lang række forudsigelser, som strækker sig helt ind til år 5079, og hun har derfor også lavet forudsigelser om året 2023. 

Og de er ifølge Ladbible mildest talt deprimerende. 

Forudsigelserne indebærer nemlig blandt andet, at en atomkrig vil bryde ud, og med tanke på situationen mellem Rusland og Ukraine er det en bekymrende forudsigelse. 

Baba Vanga har desuden udtalt, at mindst tre milliarder mennesker vil dø i atomkrigen, som vil sprede sig over hele verden. 

Derudover har hun forudset, at mindst én stor nation vil afprøve biologiske våben på mennesker i 2023, og at det vil koste hundredetusinde mennesker livet. 

Inden du bliver alt for nervøs for, at Baba Vangas forudsigelser går i opfyldelse, skal du dog huske, at hun også har forudset, at 2023 bliver året, hvor mennesker bliver til vampyrer, og hvor en stjerne eksploderer og lyser himmelen op uafbrudt i fem år. 

Du kan læse alle Baba Vangas forudsigelser år for år frem til 5079 ved at trykke her.