Har været længe undervejs: Estate-forretning lukker efter 33 år på markedet

Emil Martesen

1 dag siden

|

24/09/2024
Nyheder
Foto: Google Street View
Foto: Google Street View
Det har været længe undervejs.

Dagens topnyheder

Der bør ikke herske tvivl om, at man som ejendomsmægler kan komme ud for lidt af hvert.

Det må Else Borgvardt i den grad nikke genkendende til.

I svimlende 33 år har hun stået i spidsen for Estate-forretningen i Vejle øst - nærmere bestemt forretningen i Bredballe Centeret - hvor hun i den grad må siges at have gjort god figur.

Men nu er det slut for den garvede ejendomsmægler.

Det skriver VAFO.

Hun har nemlig valgt at trække stikket og lukke forretningen.

En beslutning, der har været længe undervejs, men som nu markerer afslutningen på en æra for den erfarne mægler.

Selv lægger hun ikke skjul på, at det både er med glæde og vemod, at hun ser tilbage på sine 33 år, som mægler i forretningen:

"Det sker efter moden overvejelse. Jeg elsker mit arbejde og kan dårligt mindes en dag, hvor jeg ikke har været glad for at skulle på arbejde. Kontoret har på mange måder været mit tredje barn og har fyldt meget, og derfor har beslutningen også været længe undervejs", lyder det fra hende til VAFO.

Derfor lukker hun

På trods af butikkens beskedne størrelse som familieejet virksomhed har Else Borgvardt haft stor succes og opnået anerkendelse blandt sine kunder.

Der kan heller ikke sættes en finger på den dedikation, som hun har lagt i sit arbejde.

Men de administrative byrder og særligt de strikse GDPR-regler har været en af årsagerne til, at beslutningen om at lukke blev taget:

"Jeg elsker faget; men ikke det administrative og især GDPR-reglerne, hvor man skal have styr på IT-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse. Jeg vil jo bare formidle salg og køb af fast ejendom", lyder det fra hende med et smil.

En anden vigtig faktor er ønsket om at tilbringe mere tid med familien.

Else Borgvardt ser frem til at kunne være mere til stede for sit barnebarn, Asta, og den lille nye, der er på vej.

Samtidig med hendes egen beslutning om at lukke butikken har sønnen Thomas Borgvardt, der også har været en del af firmaet, fået tilbudt et nyt job i branchen.

Når november bliver til december, tager Else Borgvardt afsked med ejendomsmæglerbranchen, efter mere end tre årtier i Bredballe Centeret.