Godt nyt til Pepsi Max-elskere: Ny variant rammer hylderne på mandag

Kamille Isaksen

1 uge siden

|

21/06/2024
Nyheder
Foto: 7-Eleven
Foto: 7-Eleven
Skal du smage den nye variant?

Dagens topnyheder

Alle kender til den evige kamp, Pepsi eller Coca Cola. Hvis du er en af dem, som er på team Pepsi Max, så er der godt nyt.

Endnu en gang er 7-Eleven først på markedet med de nyeste og mest spændende drikkevarer, når kæden lancerer den dugfriske udgave af den populære Pepsi Max – Pepsi Max Electric Blue. 

"Det skal altid være en oplevelse at gå i 7-Eleven, og vi har kæmpestort fokus på at være på forkant med de nyeste trends inden for drikkevarer. Vores kunder forventer noget spændende og et bredt udvalg, og derfor er vi stolte af at kunne tilbyde dem den nye udgave af en så populær sodavand som Pepsi Max før alle andre," siger Maria Gervig, kommerciel direktør i 7-Eleven Danmark.

Den nye drik bliver tilgængelig i to udvalgte butikker fra mandag den 24. juni: Nørrebrogade 3A i København og Banegårdspladsen 6 i Aarhus.

For at fejre den nye Pepsi Max-variant vil Pepsi overtage de to butikker og invitere kunderne indenfor i et vaskeægte Pepsi Max Electric Blue-univers med blå løber, blåt lys og en stemning, der har lige så meget power som smagen på den nye sodavand. 

Sådan skriver 7-Eleven Danmark selv i en pressemeddelelse.

Sukkerfri sodavand vinder stadig frem

Pepsi Max har en stærk historie i Danmark. I 2021 blev den kåret som den bedst sælgende sodavand i landet, og de sukkerfrie produkter bliver stadig mere populære:

"Vi har set en betydelig stigning i salget af sukkerfri drikkevarer, og samtidig oplever vi, at folk er nysgerrige og gerne vil stå forrest i køen for at smage de største nyheder – som fx da Faxe Kondi Appelsin kom på markedet. Derfor har vi høje forventninger til, at de også vil byde Pepsi Max Electric Blue velkommen til Danmark med åbne arme."

Den nye Pepsi Max Electric Blue er udviklet til at tilfredsstille de stigende krav fra forbrugerne om innovative og sukkerfri drikkevarer.

"Vi ved, at trenden omkring at smage nye ting er stor, og den nye Pepsi Max Electric Blue vil helt sikkert give forbrugerne en unik oplevelse, som man ikke normalt forbinder med en cola," fortæller Therese Nerder, Senior Brand Manager hos Royal Unibrew.

Pepsi Max Electric Blue fås kun i en begrænset periode. Den blå farve, både på emballagen og drikken, er linket til Pepsis nye visuelle identitet med et mere dynamisk design.

Fra torsdag den 27. juni kan den nye Pepsi Max Electric Blue købes i alle 7-Elevens 175 butikker. Kæden har eksklusivitet over den nye drik til og med uge 29, og først derefter vil den være tilgængelig hos andre forhandlere.