Glemt FCM-angriber: Skønt at være tilbage

admin

|

30/03/2014

Dagens topnyheder

Da Superligaens førerhold, FC Midtjylland, søndag eftermiddag besejrede Randers FC på udebane, havde midtjyderne et næsten glemt ansigt med fra start.

Hollandske Tim Janssen erstattede nemlig en skadet Morten Rasmussen i angrebet hos FC Midtjylland.

Janssen scorede et flot mål til 1-0 midt i første halvleg, og hollænderen var dermed en stor del af midtjydernes 3-0-sejr. Hovedpersonen selv glædede sig efter kampen over igen at være med for midtjyderne.

- Det er kun min anden kamp i denne sæson. Jeg har været fit hele tiden, men jeg har ikke været på holdet.

- I dag fik jeg så lov til at være med igen, og jeg arbejdede hårdt. Det udmøntede sig i et mål og en skøn sejr for holdet. Det er jeg virkelig glad for, siger Tim Janssen.

Den hollandske angriber har siddet ude i en længere periode med en skade, men han har været kampklar i hele 2014. Skaden og den manglende spilletid har taget hårdt på den ellers normalt så flittige målscorer.

- Når man er skadet, er det svært at føle sig som en del af holdet. Man føler sig ikke helt forbundet til det, der sker på banen og i kampene. Med præstationen i dag føler jeg mig som en større del af det, vi har gang i her i Midtjylland, siger Tim Janssen og tilføjer:

- Jeg har været ude i et halvt år med skader. Jeg er ikke vant til at sidde så meget ude, så det har været en svær periode for mig. Men jeg er blevet mentalt stærkere, og det har lært mig, at jeg skal arbejde hårdt hver eneste dag.

Tim Janssen skal dog ikke begynde at glæde sig for tidligt. Cheftræner Glen Riddersholm fastslår nemlig, at Morten ’Duncan’ Rasmussen er tilbage i startopstillingen allerede i næste runde, hvis han er blevet sin skade kvit.

/ritzau/