Gerrard: Mølby var en bedre straffeskytte end mig

admin

10 år siden

|

17/03/2014

Dagens topnyheder

Liverpools anfører, Steven Gerrard, er indbegrebet af en Liverpool-dreng. I en alder af bare seks år så han sin første kamp på Anfield, og her var en dansker i fokus.

I november 1986, så han Jan Mølby score Liverpools tre mål i en pokalsejr over Coventry.

- Jans hattrick var i den første kamp nogensinde, jeg så. Min far tog mig med til kampen. Det var mod Coventry, og den sluttede 3-1. Jan scorede på tre straffespark, siger Steven Gerrard til BBC Sport.

Søndag havde Gerrard muligheden for at kopiere danskerens bedrift i Liverpools Premier League-kamp mod Manchester United på Old Trafford.

Her scorede Gerrard de to første mål på straffespark, som han i begge tilfælde satte sikkert ind.

10 minutter før tid fik han chancen for at score på det tredje straffespark, men denne gang svigtede Gerrard og ramte stolpen.

- Men Jan er en bedre straffesparksskytte end mig. Desværre kunne jeg ikke matche ham. Jeg var overbevist om, at jeg ville score, men jeg er glad for, at jeg scorede to vigtige forinden, siger Gerrard.

Jan Mølby er i øvrigt den spiller gennem tiderne, der har scoret flest mål for Liverpool på straffespark. Han scorede 42 mål på straffespark og misbrugte kun tre. Han scorede i alt 62 mål for klubben.

/ritzau/