Gerrard efter ærgerligt nederlag: Vi er stadig i live

10 år siden

|

15/06/2014

Englands anfører, Steven Gerrard, går slukøret fra det intense VM-opgør mod Italien.

Englænderne fik vist, at de kan skabe offensivt spil og masser af chancer, men alligevel endte det med et nederlag på 1-2.

- Det er skuffende. Vi kæmpede virkelig for det, siger anføreren.

- Italien var et meget godt hold i aften, og vi manglede lidt. Men vi er stadig i den grad i live i denne gruppe, fortsætter Liverpool-spilleren.

Det var den tidligere Premier League-spiller Mario Balotelli, der sænkede England i begyndelsen af anden halvleg, da han med et hovedstød sendte bolden over målstregen til resultatet 2-1.

Claudio Marchisio scorede kampens første mål efter 35 minutter, da italienerne lykkedes med at snyde englænderne. Et hjørnespark så ud til at blev sendt i retningen af Andrea Pirlo, der dog hoppede over bolden, hvorefter Marchisio hamrede den i mål.

Kort efter fik Daniel Sturridge udlignet efter et indlæg fra Wayne Rooney.

Englands næste modstander er Uruguay, der overraskende tabte 1-3 til Costa Rica. Ingen af de to hold kan tåle et nederlag, hvis de vil være sikre på en plads blandt de sidste 16 hold.

England har ikke vundet over Italien siden 1977.