Fotovognen gik amok, da bilist susede forbi: Så sendte politiet patrulje afsted

Emil Martesen

2 uger siden

|

30/08/2024
Nyheder
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Så sendte politiet en patrulje afsted.

Dagens topnyheder

Det er ikke nogen hemmelighed, at der findes sjovere ting i verden end at pådrage sig en fartbøde.

Netop af den grund er der flere bilister, der aktivt forsøger at finde metoder til, hvordan de kan undgå en bøde, selvom højrefoden er en anelse for tung.

Det forholder sig dog lidt anderledes for en 39-årig mand fra Hjørring Kommune, der står ansigt til ansigt med alvorlige konsekvenser efter en voldsom hastighedsoverskridelse natten til fredag på Hadsund Landevej ved Gistrup.

Den mandlige bilist blev klokken 2.12 fanget af politiets målebil.

Det skriver Nordjyske.

Her drønede han forbi Aalborg Universitetshospital med hele 129 kilometer i timen på en strækning, hvor hastighedsbegrænsningen er 60 kilometer i timen.

Patrulje sendt afsted

Hastighedsoverskridelsen udgjorde mere end 100 procent af den tilladte hastighed, hvorfor det kategoriseres som vanvidskørsel.

Efter at have konstateret den ekstreme fart, blev en politipatrulje straks sendt afsted for at standse bilisten:

"Vi fik indhentet ham på Hirtshalsmotorvejen, og hans bil er blevet beslaglagt", lyder det fra vagtchef Christian Tilsted.

Nu venter der bilisten en retssag, hvor en dommer skal tage stilling til, om bilen skal konfiskeres permanent.

Udover muligheden for konfiskation står manden til at miste sit kørekort og kan forvente en betydelig bøde som følge af sin hensynsløse kørsel.

Vagtchef Christian Tilsted kunne ikke på nuværende tidspunkt oplyse, om bilisten også risikerer fængselsstraf for overtrædelsen, men understreger, at kørsel i den hastighed er yderst farlig og uansvarlig.