Forretningsudvalget bakker Løkke op uanset ny bilagssag

admin

10 år siden

|

21/05/2014

Dagens topnyheder

Venstres forretningsudvalg vil bakke op om formand Lars Løkke Rasmussen, uanset om der skulle dukke nye bilagssager op.

Det siger Michael Aastrup Jensen (V), medlem af forretningsudvalget samt formand for Venstres Europa-udvalg.

I en udtalelse efter tirsdagens krisemøde erkender forretningsudvalget, at der "fremadrettet kan komme" nye bilagssager, fordi der er fjernet interne dokumenter fra partiets bogholderi, som kan ende i pressen.

- Vi synes, det er vigtigt at sende et signal om, at lige meget hvad Ekstra Bladet eller andre medier skulle sidde inde med, så bakker vi fuldt ud op om vores formand og statsministerkandidat, siger Michael Aastrup Jensen.

Spørgsmål: Så uanset om der skulle dukke flere bilagssager op, så peger Venstre stadig på Lars Løkke Rasmussen som den rette til at lede partiet?

- Jeg forstår godt, hvad du spørger om. Men vi er i en situation, hvor vi tirsdag fik en grundig orientering omkring, hvordan hele situationen er.

- Og der er blevet ændret fundamentalt på hele den måde, som de interne forretningsgange er i Venstre. Det er vi rigtig glade for, og derfor ønsker vi også at sætte en streg og sige, at nu gider vi ikke tale bilag mere. Vi synes, at det er vigtigere at tale politik, fastslår han.

Spørgsmål: Men når forretningsudvalget erkender, at der kan dukke flere bilagssager op omkring Lars Løkke Rasmussen, så kan det vel hurtigt vende fra at handle om politik til igen at handle om bilagssager?

- Det er også derfor, at vi prøver at sige, at vi er i en situation, hvor vi har fået lavet helt anderledes om i vores organisation, siger Michael Aastrup Jensen og fortsætter:

- Vi vil gerne begynde at få skabt den nødvendige ro, der er brug for i organisationen, fordi det er der behov for.

/ritzau/