Forleden aften blev den sidste med Liam Payne: Nu bryder tydelig berørt 'One Direction'-stjerne tavsheden

Emil Martesen

2 timer siden

|

18/10/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu bryder en tydelig berørt 'One Direction'-stjerne tavsheden for første gang.

Dagens topnyheder

Der er ikke noget at sige til, at verden stadig er dybt rystet over One Direction-stjernen Liam Paynes alt for tidlige død.

Onsdag døde han nemlig efter en fatal ulykke i Buenos Aires i Argentina efter et fatalt fald fra CasaSur Palermo Hotel.

Siden da er det strømmet ind med et hav af følelsesladede opslag om den 31-årige musiker, og nu har Niall Horan for første gang delt sine tanker om tabet af sin nære ven og tidligere bandmedlem.

For ganske kort tid siden brød han tavsheden og delte et følelsesladet opslag på Instagram, hvor han ikke lagde skjul på sin dybe sorg over Liam Paynes tragiske død.

"Jeg er fuldstændig knust over tabet af min fantastiske ven, Liam. Det føles bare ikke virkeligt", skriver han i opslaget på Instagram til sine 33,9 millioner følgere.

Men det stopper ikke her.

"Liam havde en lyst på livet og en passion for at arbejde, der smittede. Han lyste alle rum op og fik altid alle til at føle sig glade og trygge", skriver han videre.

Krammede den anden aften

En tydelig berørt Niall Horan skriver desuden, at de to gode venner krammede forleden aften. Et kram, der skulle vise sig, at blive et farvel for evigt:

"Jeg føler mig så heldig over, at jeg fik lov til at se ham for nylig. Jeg vidste desværre ikke, at efter vi sagde farvel og krammede den aften, at jeg sagde farvel for evigt. Det er hjerteskærende".

Niall Horan retter også sin kærlighed og støtte mod Liam Paynes familie, særligt hans syvårige søn Bear, som nu står tilbage uden sin far.

Vi her på redaktionen sender de varmeste tanker til alle de pårørende i den svære tid.

Du kan se Niall Horans opslag herunder: