For 10 år siden døde 'Flappy Bird' efter masser af dårlig stemning: Nu vender verdensplagen tilbage

Emil Martesen

6 timer siden

|

23/09/2024
Nyheder
Foto: Dong Nguyen / X
Foto: Dong Nguyen / X
Nu vender verdensplagen tilbage.

Dagens topnyheder

Tilbage i 2014 overraskede Dong Nguyen, skaberen af det ekstremt populære spil Flappy Bird, verden ved pludselig at fjerne spillet fra både App Store og Google Play.

Det skete i kølvandet på, at spillet havde trukket et hav af overskrifter for at have skabt en hel del forstyrrelse i manges liv.

Nu, et årti senere, ser det ud til, at Flappy Bird får en uventet genfødsel.

Det skriver IGN.

Et nyt hold, der kalder sig 'The Flappy Bird Foundation', har overtaget rettighederne til spillet og planlægger at lancere en opdateret version.

Det bekræfter holdets leder, Michael Roberts, der ikke lægger skjul på, at der arbejdes på en relancering, som forventes at ske i slutningen af oktober.

I første omgang bliver det webbaserede versioner, som bliver tilgængeligt først, mens mobiludgaverne til iOS og Android følger i 2025:

"Vi glæder os utrolig meget til at bringe Flappy Bird tilbage og skabe en ny oplevelse, der kan underholde både gamle og nye spillere i mange år frem".

Den kommende version af Flappy Bird lover ikke blot at være en gentagelse af det originale spil, men vil introducere nye spiltyper og karakterer, og det skal være med til at give spillerne en frisk oplevelse af det klassiske spil.