FCV-træner: Vi skal bruge seks point mere

admin

|

28/04/2014

Dagens topnyheder

Mens Superligaens bundkamp går ind i sine afgørende uger, har FC Vestsjælland ramt en stime, der i en jævn strøm giver point på kontoen. Og søndagens 2-2-resultat på Brøndby Stadion var en ny fjer i hatten til de solide oprykkere.

Men selv om FC Vestsjælland med det flotte resultat bragte sig fire point over nedrykningsstregen, er holdet indstillet på, at der måske skal hentes fem point i de sidste fire kampe for at være sikre på at klare frisag.

- Vi vidste før Brøndby-kampen, at vi skulle have mindst seks point mere. Nu hentede vi et af dem, så vi skal have fem yderligere, så redder vi os, siger træner Ove Pedersen, der måtte se sit hold sætte en 2-0-føring over styr søndag eftermiddag.

- Jeg var skuffet over resultatet i Brøndby. Der lå tre point og ventede på os, men vi formåede ikke at holde fast efter den gode start, konstaterer han.

Han kan dog være tilfreds med, at hans mandskab kun har tabt én af de sidste seks kampe.

- Vi står godt rustet før de fire sidste kampe. Vi skal bare fortsætte, og heldigvis ryster spillerne hverken i bukserne eller på hånden. Truppen er i god balance, og vi har et fundament, så uanset hvem vi møder, ved vi, at de ikke får det nemt mod os.

- Gennem en lang turnering har vi med stor kontinuitet taget point, og det var det, vi selv lagde op til, da vi startede sæsonen. Jeg kan kun være tilfreds med det, vi har præsteret, siger Ove Pedersen.

FC Vestsjælland møder i den kommende weekend FC Midtjylland på udebane.

/ritzau/