FCM-træner: Vores publikum er forkælet

admin

|

31/03/2014

Dagens topnyheder

Efter to nederlag i træk kom FC Midtjylland søndag eftermiddag tilbage på guldkurs, da midtjyderne besejrede nedrykningstruede Randers FC med 3-0 på udebane.

Under hele kampen var der god og entusiastisk støtte fra de medrejsende midtjyder i udebaneafsnittet i Randers, og nu opfordrer cheftræner Glen Riddersholm til samme stemning på hjemmebane.

- På udebane har vi en fremragende opbakning, der er med til at give os det sidste, men på hjemmebane er folk simpelthen for forkælede. I den seneste kamp stod der 0-0 med en halv time igen, og der begyndte folk at buhe af holdet. Det er ikke i orden, siger han.

I næste runde venter et brag af en topkamp, når AaB, der øjeblikkeligt indtager Superligaens andenplads, kommer på besøg på MCH Arena i Herning. Cheftræneren har en klar appel til hjemmepublikum forud for den kamp.

- Hvis folk gerne vil have guldet til Heden, så skal alle på lægterne på lørdag forstå, at de skal give holdet opbakning. Det handler om, at folk simpelthen rykker sammen og giver holdet støtte i resten af sæsonen, siger Glen Riddersholm, der forventer et fyldt stadion:

- Hvis ikke der er fyldt stadion på lørdag, så er det jo fordi, man ikke har forstået, hvad det hele går ud på. Vi lever i et velfærdssamfund, hvor man er vant til at nyde. Nu er det altså på tide, at der er nogen, der begynder at yde, siger Glen Riddersholm.

Kampen mellem Superligaens nummer et og to spilles lørdag kl. 17.00 på MCH Arena i Herning. Fyldte tribuner eller ej.

/ritzau/