FCK henter offensiv belgier i hollandsk fodbold

admin

10 år siden

|

22/05/2014

Dagens topnyheder

FC København er gået i gang med at forstærke sig til den kommende sæson i Superligaen, hvor klubben skal forsøge at vinde DM-guld efter en skuffende sæson.

Klubben meddeler torsdag, at den har tegnet en fireårig kontrakt med den belgiske offensivspiller Steve De Ridder.

Den 27-årige spiller kommer fra Utrecht i Æresdivisionen i Holland, og han har fået en fireårig kontrakt med FCK.

- Steve De Ridder er en spiller, vi har fulgt længe. Han har haft en fantastisk sæson i Utrecht, og han har lidt af den mentalitet, vi gerne vil have her i klubben, med en sund form for selvtillid og vindermentalitet, siger FCK-manager Ståle Solbakken til klubbens hjemmeside.

- Steve er en type, som vi lige nu ikke har i vores trup, og som vi håber og forventer kan bidrage fra dag et på og uden for banen i FC København, siger manager Ståle Solbakken.

Steve De Ridder scorede i sidste sæson 10 mål i Æresdivisionen for Utrecht.

Han har været lidt omkring i sin karriere, blandt andet med et ophold i engelsk fodbold hos Southampton, som i en meget kort periode udlånte ham til Bolton.

Nu glæder han sig til en dansk udfordring i København.

- Jeg har hørt gode ting om byen, klubben og hvad den har præsteret igennem historien. Jeg har store ambitioner om at hjælpe klubben tilbage til titlen, og jeg vil meget gerne bidrage alt, hvad jeg kan, i den sammenhæng.

- Jeg håber og forventer ikke, at det vil tage lang tid, før jeg kan være afgørende for holdet.

- Jeg er glad for den mulighed, jeg har fået i FC København, for det er første gang i min karriere, jeg skal spille i en topklub, og det glæder jeg mig meget til, siger Steve De Ridder.

/ritzau/