Far overfaldet og begge børn kidnappet i dansk by: Nu er der nyt i sagen

Kamille Isaksen

37 uger siden

|

02/01/2024
Nyheder
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Nu er der nyt i den uhyggelige sag.

Dagens topnyheder

Syd- og Sønderjyllands Politi modtog klokken 00.17 i nat en anmeldelse om overfald og frihedsberøvelse i Gråsten. En 49-årig mand blev overfaldet af flere personer ved CaFéodora på Toldbodgade 10 i Gråsten, da han var ude for at se fyrværkeri sammen med sine to børn. Manden blev væltet omkuld og udsat for vold, mens de to børn blev tvunget ind i en bil. Herefter kørte gerningspersonerne fra stedet i to biler.

Sådan lyder meldingen i en pressemeddelelse fra politiet.

Syd- og Sønderjyllands Politi iværksatte straks en eftersøgning af børnene og gerningsmændene og er i dialog med tysk politi. Der er tale om en alvorlig sag, der efterforskes, og som formodes at relatere til en tidligere sag i Gråsten om en verserende uenighed mellem børnenes forældre om forældremyndigheden over de to børn. Medier i Danmark og Tyskland har tidligere omtalt familiens forhold på grund af uenigheden mellem børnenes forældre om forældremyndigheden.

Efter en intens eftersøgning er der nu nyt i sagen.

En talsperson fra anklagemyndigheden i Hamborg har ifølge det tyske nyhedsbureau dpa ifølge Ritzau udtalt, at det menes, at børnene befinder sig hos deres mor.

Det skriver TV 2.