Er du blandt? Nyt fra MobilePay efter lancering af ny tilføjelse den 19. juli

Emil Martesen

3 uger siden

|

24/08/2024
Nyheder
Foto: Privat
Foto: Privat
Er du blandt?

Dagens topnyheder

Den 19. juni fik MobilePay-brugere en ny mulighed.

Nemlig muligheden for at sende penge til brugere af den norske søsterapp, Vipps. I omtrent to måneder har det nu været muligt for danskere at sende penge til norske og finske brugere via den populære betalingsapp.

Det eneste, det kræver, er, at du har telefonnummeret på vedkommende, som du ønsker at sende et par håndører til.

Det skriver MobilePay på deres hjemmeside.

“Vi havde en målsætning om at nå cirka 1000 daglige betalinger på tværs af landegrænser efter sommerferien. Det har vi nået med god margin. Da to måneder var gået tidligere på ugen, havde vi sendt penge til hinanden 65.000 gange i Norden. Gennemsnitsbeløbet har samtidig vokset sig større end hvad vi troede, det ville", siger produktchef i Vipps MobilePay, Espen Andreassen. 

Han har en teori om, hvorfor gennemsnitsbeløbet er steget mere end forventet og påpeger i den forbindelse, at de ældre borgere er mere aktive end forventet:

“Vores teori er, at de unge i løbet af sommeren ofte sender penge til hinanden for at købe en omgang en is eller øl. Men at vi har set så meget aktivitet blandt brugere over 50 skyldes måske, at flere forældre end vi troede, sender penge til deres børn, der måske studerer i udlandet,” lyder meldingen.

Selvom det primært er de unge og dem i 'forældrealderen', der sender penge på tværs af nordens landegrænser, så melder både bedsteforældre og oldeforældre sig også på banen.

Espen Andreassen fortæller, at der er flere over 90 år, der indimellem bruger betalingsappen.