Er det slut med at se Lene Beier på skærmen? Nu svarer hun

Sarah S

62 uger siden

|

07/08/2023
Nyheder
Foto: Mathias Svold/Ritzau Scanpix
Foto: Mathias Svold/Ritzau Scanpix
Familien Beier planlægger at flytte til Østrig, men vil danskerne så stadig se Lene Beier på skærmen?

Dagens topnyheder

Tidligere i år satte familien Beier huset i Dragør til salg. Og det er der en helt særlig grund til - familien vil nemlig udleve en stor drøm.

"Vi sælger huset og flytter til Østrig, for at følge en drøm. Drømmen er, at købe et lille familiehotel sammen! Det er en drøm vi har haft i mange år. Og en drøm, som Arthur og Otto heldigvis deler med os," fortalte Lene Beier i den forbindelse.

Sommerferien har familien også brugt i Østrig, hvor de har kombineret ferien med research, i håbet om, at finde det helt rigtige hotel. 

Lene Beier er kendt fra en lang række tv-programmer på TV 2. Blandt andet som vært på programmet 'Landmand søger kærlighed', som netop har haft premiere på intet mindre end sin 10. sæson.

Men hvad skal der så ske, når Lene Beier flytter til Østrig? Vil hun stadig være at finde som vært på programmerne på TV 2? Det har Her & Nu spurgt hende om, da de mødte hende på dette års Smukfest. 

Det er planen for fremtiden

Lene Beier fortæller her, at hun bestemt har planer om at fortsætte på tv. Hun fortæller at hendes mand, Anders, har sagt sit job op, mens at hun fortsat skal være på tv. Planen er, at hun vil pendle mellem Danmark og Østrig, så hun rejser til Danmark i de perioder, hvor der optages til programmerne.

"Jeg håber jo også på, at jeg kan tage hjem og lave noget i nogle perioder og så tage tilbage og arbejde dernede. At man på en eller anden måde kan få det stykket sammen, så det giver mening. Så er der måske en anden, der kan tage ned og hjælpe Anders i perioder, hvor jeg er hjemme, eller hvis han er hjemme," lyder det fra Lene Beier.

Dog understreger den populære TV 2-vært, at hun jo ikke ved, hvilke programmer hun vil komme til at være vært på i fremtiden.