De fleste kender den gamle vending, at forandring fryder.
Det lader da også til, at Arla har taget ordspillet til sig - og det er på både godt og ondt.
Tilbage i slutningen af maj måned skrev virksomheden i en pressemeddelelse, at de havde valgt at udvide produktporteføljen med Milka chokolademælk, som blev lanceret i juni.
"Arla Foods har indgået en licensaftale med snacksfirmaet Mondelēz International om at producere, distribuere og markedsføre chokolademælk under Milka-mærket i Tyskland, Østrig og Polen," fremgik det af pressemeddelelsen, hvor der yderligere stod:
"Ved at udnytte Milkas stærke brandgenkendelse og forbrugerloyalitet vil Arla Foods benytte sin ekspertise inden for mejeriinnovation og -kvalitet og sikre vækst i kategorien for chokolademælk."
Mens mange Arla-forbrugere jublede over de nye produkter, så er sagen nok en lidt anden, når det kommer til seneste nyt fra mejerikoncernen.
Slut efter 250 år
Sagen er den, at produktionen i mejeriet i Leicestershire ser ud til at stoppe efter at have været i gang i 250 år. Det blev først foreslået i juni måned, og det forventes at ske trinvist i løbet af 2024.
Det skriver Effektivt Landbrug via BBC.
Mejeriet, som har produceret Stilton-ost siden 1780, har lige nu 60 medarbejdere, men prioriteterne ligger et andet sted:
"Vores prioritet lige nu er at støtte vores kolleger, der er berørt i denne udfordrende periode," lyder det fra Fran Ball, der er vice president hos Arla Foods UK.