DMI melder ud: Så mange dage i streg får vi regn

Henrik R

63 uger siden

|

01/07/2023
Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Vi kommer ikke til at skulle frygte for tørke i det næste lange stykke tid.

Dagens topnyheder

Dårlige nyheder til dem, der planlagde at nyde sommersolen i de kommende dage. Et lavtryksområde nord for Skotland bevæger sig langsomt ind over Skandinavien, hvilket betyder ustadigt og efterhånden blæsende vejr med regn og byger i mange dele af landet.

Det ser ud til, at vi har mange dage i træk med regn forude. Vi må hen til fredag i næste uge, før vi får en dag uden nedbør. Dagtemperaturerne vil ligge lidt lavere end vi har oplevet for nylig, og det ustadige, blæsende vejr vil fortsætte ind i den kommende uge.

Din søndag vil byde på et vekslende skydække med stedvis regn eller en del byger, nogle endda med torden. Temperaturene vil ligge mellem 16 og 20 grader, varmest i de sydøstlige egne. Det vil være jævn til hård vind fra vest og sydvest, ved kysterne op til kuling, med risiko for kraftige vindstød.

Mandag fortsætter regnen med et vekslende skydække og risiko for tordenbyger. Temperaturerne vil igen ligge mellem 15 og 20 grader, varmest i de sydøstlige områder. Jævn til frisk vind fra vest og sydvest, ved kysterne hård vind til kuling, er også på dagsordenen.

Tirsdag ser ikke meget bedre ud med vekslende skydække, regn og byger. Der vil dog være stedvis sol, og temperaturene vil ligge mellem 15 og 20 grader. Ved kysterne kan vi forvente hård vind.

Onsdag og torsdag byder på skyet vejr med regn, men om aftenen kan der være opklaring og tørre perioder. Dagtemperaturerne vil fortsat være mellem 15 og 20 grader, med let til frisk vind fra forskellige retninger.

Fredag og lørdag er der dog håb om mere stabilt vejr, mest tørt, med noget sol og aftagende vind. Temperaturen kan også stige en smule.

Men før vi når til den potentielle solskin ved udgangen af næste uge, er vi nødt til at navigere gennem en regnfuld periode. Husk at pakke paraplyen, og pas på i den blæsende vejr!