Danskerne så ivrigt med i et helt årti: Nu er legendarisk skuespiller død

Nicolai H

1 uge siden

|

10/10/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Efter længere tids kamp med kræften, er 90’er-ikon afgået ved døden.

Dagens topnyheder

Hollywood har mistet endnu en af sine trofaste veteraner.

Den amerikanske skuespiller Nicholas Pryor, bedst kendt for sin rolle som den venlige rektor Milton Arnold fra hitserien 'Beverly Hills 90210' og den drama-omkredsende Victor Collins i 'General Hospital', er gået bort efter en længere kamp mod kræft.

Pryor døde den 7. oktober i en alder af 89 år, bekræfter hans agent Susan Tolar Walters over for flere medier, herunder USA Today.

Nicholas Pryor, hvis karriere strakte sig over mere end syv årtier, efterlod sig et imponerende CV spækket med roller i både film og tv-serier. Hans varme fremtoning og store talent sikrede ham ikke kun anerkendelse i ikoniske serier som 'General Hospital' og 'The Nurses', men også en plads i hjertet hos mange seere.

Selvom Pryor måske er bedst kendt for sin rolle som rektor Arnold i den populære ungdomsserie 'Beverly Hills 90210', var han meget mere end en fiktiv leder af det fiktive California University. Hans alsidighed som skuespiller strakte sig fra dramatiske roller til sæbeoperaer, og han var altid garant for en autentisk og nærværende præstation.

Pryor efterlader sig sin hustru Christina Belford, datteren Stacey Pryor samt børnebørnene Auguste og Avril Bas, som nu skal tage afsked med en elsket ægtemand, far og bedstefar.

Med sin død har Hollywood mistet en solid skuespiller, hvis navn måske ikke altid strålede i neonlys, men som konsekvent leverede præstationer af høj klasse.

Vi fra redaktionen sender vores varmeste tanker til Nicholas' nærmeste.