admin

10 år siden

|

22/03/2014

Arsenal havde en gylden mulighed for at spille sig med ind i kampen om det engelske mesterskab, men det endte med en fiasko og et skuffende 0-6-nederlag på udebane til Premier Leagues førerhold Chelsea.

Dermed fik Arsenal-manager Arsène Wenger det værst tænkelige jubilæum i sin kamp nummer 1000 for London-klubben.

Nederlaget var det største til Chelsea i Arsenals historie, og det efterlader et hul på syv point op til førstepladsen.

Allerede efter fem og syv minutter havde Chelseas angribere Samuel Eto'o og Andre Schürrle gjort det til 1-0 og 2-0.

Og selv om Eto'o få minutter senere måtte udgå på grund af en skade, så havde Chelsea ikke problemer med at skabe flere chancer.

Efter et kvarter fik Chelsea tilkæmpet sig et straffespark, da en markspiller havde hånd på bolden i feltet.

Dommer Andre Marriner begik dog en kæmpe brøler, da han skulle finde manden, der havde brugt hånden ulovligt, for det var Alex Oxlade-Chamberlain.

Men det var Kieran Gibbs, som til stor undren fik marchordre og protesterende måtte forlade Stamford Bridge.

Eden Hazard scorede på det efterfølgende straffespark, og inden pausen øgede Oscar også til 4-0.

I begyndelsen af anden halvleg kom Arsenal lidt bedre med i kampen, og spanske Santi Cazorla havde en flad afslutning lige forbi den ene stolpe efter en times spil.

I stedet for en Arsenal-scoring fik Chelsea nettet et par gange mere. Oscar bankede 5-0-målet ind på et langskud, mens indskiftede Mohamed Salah cementerede 6-0-sejren efter 71 minutter.

Den danske landsholdsangriber Nicklas Bendtner var ikke med i truppen for Arsenal.

Chelsea fører ligaen med 69 point efter 31 kampe, mens Arsenal har 62 point efter 30 kampe.