Billigere end alle de andre: Her får du vanvittig tilbud på Lurpak

Emil Martesen

3 uger siden

|

28/08/2024
Nyheder
Foto: Privat
Foto: Privat
Det er billigere end alle de andre.

Dagens topnyheder

Lurpak-tilbud kan i den grad lokke kunderne til supermarkederne.

Den velkendte og lækre smag har gjort det populære smør til en fast bestanddel af mange morgenborde, men dog kan prisen på det få flere til at fravælge det til fordel for billigere alternativer.

Heldigvis kan det indimellem også fås på tilbud, så man ikke går bankerot, når køleskabet skal fyldes - og nu er det populære smør kommet på tilbud til ganske få kroner per pakke.

Der er tilsyneladende tre kæder, der kæmper om at lokke Lurpak-fans til butikkerne lige nu - og det er Min Købmand, Kvickly og SuperBrugsen.

Mens Kvickly og SuperBrugsen, som begge er under Coop-banneret, har det populære smør på tilbud til 20 kroner per pakke, så er sagen en helt anden hos Min Købmand.

Her kan du nemlig få en pakke til kun 12 kroner.

Det er dog værd at nævne, at de tre tilbud ikke varer længe endnu. Coop-kædernes tilbud udløber, når butikkerne lukker i morgen, og tilbuddet i Min Købmand varer til og med den 30 august.

Men heldigvis kommer 365discount danskerne til undsætning.

Godt tilbud gælder fra i morgen

I morgen lancerer 365discount et Lurpak-tilbud, som - på pris - måler sig med det tilbud, som Min Købmand har haft kørende i et par dage.

Dog vinder Coop-kæden på en anden parameter.

I 365discount kan man nemlig købe hele seks styk til tilbudsprisen, mens man kun kan købe fire styk hos Min Købmand.

Så hvis du er ude efter at få fyldt køleskabet op med Lurpak, kan du med fordel vente til i morgen med at handle - og så kigge forbi din nærmeste 365discount-butik.

Foto: Tilbudsugen.dk