Berlusconi holder hånden over presset Milan-træner

admin

10 år siden

|

17/03/2014

Dagens topnyheder

AC Milans pressede træner, Clarence Seedorf, skal ikke frygte, at en fyreseddel venter lige om hjørnet, selv om resultaterne langt fra har været som håbet i den italienske storklub.

Klubbens præsident og ejer, Silvio Berlusconi, afviser mandag, at det skulle være på tale at sparke hollænderen ud efter blot to måneder i jobbet.

- Seedorf er ikke til diskussion, og han vil forblive vores træner også i næste sæson, siger Silvio Berlusconi ifølge nyhedsbureauet AFP.

Seedorf tiltrådte trænerjobbet midt i januar, da Massimiliano Allegri blev fyret, men trænerskiftet har ikke gjort resultaterne bedre i den traditionsrige klub.

Søndag tabte Milan sin tredje kamp på stribe, da Parma vandt med 4-2 på milanesernes hjemmebane, San Siro.

I alt er det under Seedorfs ledelse kun blevet til tre sejre i ni kampe, og holdet er nede på en meget skuffende 11.-plads i Serie A, ligesom Milan i sidste uge tog afsked med Champions League efter et samlet nederlag til Atlético Madrid.

Søndagens nederlag gav i øvrigt anledning til protester blandt nogle af klubbens tilhængere ude foran San Siro.

- Det er en kritisk situation, men det var fredeligt, og tilhængerne, der er tæt på klubben, har al ret til at udtrykke deres følelser før, under og efter kampene, siger Clarence Seedorf selv til Sky Italia.

Næste Serie A-opgave bliver en vanskelig udekamp mod Lazio søndag aften.

/ritzau/