Bayern München-formand: Højbjerg bliver her

admin

10 år siden

|

23/05/2014

Dagens topnyheder

Bayern München har tænkt sig at beholde den danske landsholdsspiller Pierre-Emile Højbjerg i truppen i den kommende sæson.

En udlejning kommer ikke på tale, hvis det står til Bayern Münchens bestyrelsesformand Karl-Heinz Rummenigge.

- Nej, det er lige omvendt. Pierre er meget talentfuld, og træneren taler meget varmt om ham.

- Grundlæggende er jeg positiv omkring lejeaftaler af unge spillere, der har svært ved at tage skridtet helt op i Bayern München, men Pierre har udviklet sig på vidunderlig vis og har med en overraskende modenhed spillet sig ind på holdet.

- Han er en Bayern-spiller, og han bliver her, siger formand Karl-Heinz Rummenigge til Bayern Münchens hjemmeside.

Danskeren er fortsat at betragte som reserve på det tyske mesterhold, der tidligere har haft succes med at udleje sine talenter for at give dem bedre chancer for fast spilletid.

Men om det også er fremtiden for Højbjerg, ville han ikke oplyse i sidste uge i forbindelse med en af landsholdets træninger.

- Jeg ved godt, at der hele tiden bliver snakket om udlejning, og hvad der ellers bliver sagt, men det bedste er, at jeg selv kan få lov til at bestemme, hvad jeg vil sammen med min træner, sagde Højbjerg.

I torsdagens landskamp ude mod Ungarn, som endte 2-2, fik Højbjerg ingen spilletid, men landstræner Morten Olsen har lovet, at talentet nok skal få spilletid i en af de to venskabskampe.

Så der er lagt op til, at Højbjerg kan få A-landsholdsdebut i onsdagens venskabskamp mod Sverige i Parken.

/ritzau/