Auri på trods af nederlag: Vi rykker ikke ned

admin

|

30/03/2014

Dagens topnyheder

Viborg spillede i lange perioder en god kamp, da Brøndby gæstede domkirkebyen søndag i Superligaen.

Men trods det gode spil måtte viborgenserne se sig slået med 0-1.

Cheftræner Auri Skarbalius var efterfølgende tilfreds med præstationen, men ked af resultatet.

- Vi havde en plan omkring, hvordan vi ville forsvare, komme i omstillinger og skabe chancer. Den plan fungerede langt hen ad vejen. Så selv om det er utilfredsstillende, at de scorer, er jeg meget godt tilfreds med indholdet i kampen, siger Viborg-træneren.

Målet, som afgjorde kampen, blev sat ind efter 53 minutters spil af Brøndbys Ariel Nuñez, og først herefter begyndte Viborg at kreere chancer.

Dem havde Auri gerne set komme lidt tidligere. For han mener bestemt, at Viborg har materialet til at vinde sådanne kampe.

- Jeg sagde til spillerne bagefter, at de skal lade være med at sætte begrænsninger for dem selv. Vi kan sagtens være med på det her niveau. Det viste kampen i dag også. Så selvfølgelig tror jeg, at vi overlever, fortæller Auri om nedrykningskampen.

Viborg kom frem til flere chancer i kampen, som med lidt mere skarphed kunne have udmøntet sig i scoringer.

Da Thomas Dalgaard blev nedlagt i det lille felt i slutningen af første halvleg, følte cheftræneren sig snydt for et straffe.

- Sådan som jeg ser det, er der klart straffe. Thomas havde bolden, og modstanderen var ikke i nærheden af den, da han blev væltet omkuld, siger Auri om den kontroversielle situation.

Hovedpersonen selv er heller ikke i tvivl om forseelsen. Men Dalgaard mener alligevel, at Viborg burde have fået mere ud af kampen - straffe eller ej.

- Jeg fik klart et par hænder i ryggen. Så der kunne jeg godt have fået et straffe. Men det er egentlig en meget lige kamp, hvor de har bolden mest, men vi har de største chancer. Så vi er alle ekstremt skuffede, fortæller Dalgaard..

/ritzau/