Ancelotti: Uforklarlig nedtur mod de store

admin

10 år siden

|

25/03/2014

Dagens topnyheder

Trods nederlaget i søndagens "El Clásico" er Real Madrid fortsat et varmt bud på en kommende spansk mester. Men tager man udgangspunkt i kampene mod de andre titelkandidater, er hovedstadsklubben ikke Spaniens bedste hold.

Real Madrid har tabt begge kampe mod Barcelona i denne sæson (1-2 og 3-4), og i de to lokalopgør mod Atlético Madrid er det kun blevet til et enkelt point (0-1 og 2-2).

Det har træner Carlo Ancelotti svært ved at forstå.

- Jeg er ikke glad for det. Det er vanskeligt at forklare, fordi Real er et af de stærkeste hold i verden, og det vil vi fortsætte med at demonstrere, indtil afslutningen på sæsonen, siger Carlo Ancelotti ifølge nyhedsbureauet Reuters.

I flere af topkampene, som eksempelvis søndagens 3-4-nederlag, skyldes nedturen mest uheld, mener han.

- I den første kamp mod Atlético fortjente vi at tabe, og derefter spillede vi ikke godt i første halvleg af første kamp mod Barcelona. Men i de seneste kampe, ude mod Atlético og i søndags, var kampene helt lige, siger Carlo Ancelotti.

Med en sejr over Barcelona kunne Real Madrid have skaffet sig et forspring på syv point til ærkerivalen.

Nu er forskellen i stedet kun på et enkelt point, og Real har måttet overlade førstepladsen til Atlético. Men Ancelotti afviser at gå ind i en diskussion om, hvem der bar skylden for det dyre nederlag til catalonierne.

- Det handler ikke om at lede efter de ansvarlige eller skyldige. Resultatet kom efter en række kampe uden nederlag.

- I fodbold kan du ikke altid forklare alting ved at kigge efter en skurk. Holdet var fint før nederlaget, og det bliver det igen, siger Carlo Ancelotti.

Real Madrid skal onsdag aften på en ny svær opgave, når holdet gæster rækkens nummer fem, Sevilla.

/ritzau/