AGF må undvære nøglespiller i resten af sæsonen

admin

|

28/04/2014

Dagens topnyheder

AGF har kun scoret et sølle mål i de seneste syv superligakampe, som alle er endt med nederlag. Det bliver formentlig ikke nemmere for AGF at score, efter at det står helt klart, at Danny Olsen er ude i resten af sæsonen.

Danny Olsens brækkede tå kræver en operation, og nøglespilleren er derfor ude i de resterende fire kampe i Superligaen, bekræfter AGF-lægen Jakob Astrup.

- Vi har prøvet flere forskellige tiltag for at trække det ud, så Danny kunne være med i kampene. Desværre har det ikke haft den ønskede effekt.

- Bruddet har en sådan karakter, at en operation er den eneste holdbare løsning, siger Jakob Astrup til klubbens hjemmeside.

- Operationen, som foretages mandag, betyder, at Danny Olsen ikke er til disposition i de sidste fire kampe i denne sæson, oplyser AGF.

AGF må dermed undvære offensivspilleren i sæsonens meget vigtige afslutning, hvor det efter søndagens 0-3-nederlag til Viborg handler om at komme væk fra den nuværende sidsteplads i ligaen.

Danny Olsen brækkede allerede tåen i hjemmekampen mod Randers FC i starten af april. Trods ihærdige forsøg på at gøre midtbanespilleren spilleklar - senest mod Viborg - er der nu ingen anden udvej end en operation og efterfølgende pause.

AGF tager på næste mandag imod OB i Superligaens 30. spillerunde. Herefter venter kampe mod FC Vestsjælland, Sønderjyske og det nuværende førerhold AaB.

Med 29 point har AGF kun et enkelt point op til Viborg, der er placeret lige over nedrykningsstregen.

/ritzau/