21-årig tiltalt for brutal mishandling: Tv-kendis forsøgt myrdet

Emil Martesen

2 dage siden

|

07/10/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock / OBS: Genrefoto
Tv-kendissen blev forsøgt myrdet.

Dagens topnyheder

En sag om vold, frihedsberøvelse og drabsforsøg mod en ung kvindelig tv-kendis vil i løbet af oktober komme for retten i Aarhus.

En 21-årig mand er tiltalt for en række overgreb og alvorlige lovovertrædelser, som ifølge politiets anklageskrift fandt sted over en længere periode i 2023.

Det skriver SE&HØR, der har en kopi af anklageskriftet.

Den unge mand har været varetægtsfængslet siden december, og står over for 16 anklagepunkter, der spænder fra vold til forsøg på mord.

De voldsomme hændelser begyndte ifølge anklagemyndigheden allerede i sommer, hvor den 21-årige første gang overfaldt kvinden.

Af hensyn til pårørende, så deler Dagens.dk ikke informationerne om de grove overgreb.

Episoderne eskalerede i august, da kvinden blev kidnappet og holdt fanget i 18 timer på en adresse i Nørre Snede.

Her blev hun igen udsat for grove overgreb.

I december blev kvinden igen frihedsberøvet på en adresse i Tilst ved Aarhus.

Under en indkøbstur til Rema 1000 formåede kvinden dog at kontakte flere personer på gaden, hvilket førte til politiets indgriben og mandens anholdelse.

Sagen indeholder også et skræmmende drabsforsøg, hvor den 21-årige angiveligt pressede en pistol mod kvindens pande, hvorefter han skulle have affyret et skud, men pistolen gik ikke af.

Mandens forsvarer, Glenn Verding Hein, fortæller, at hans klient erkender flere voldsepisoder, men nægter sig skyldig i de mest alvorlige anklager om drabsforsøg og frihedsberøvelse.