21-årig så rødt i swingerklub: Så lang tid skal han brumme den

Mathias Busekist

44 uger siden

|

23/12/2023
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Vold og dødstrusler er blevet takseret til ubetinget fængsel.

Dagens topnyheder

En 21-årig så tilsyneladende mere end de fløjlsrøde sofaer, da han i sommer lod sin vrede få det bedste af ham, mens han var forbi swingerklubben Tucan i Almind.

Og det er nu endt med at koste tid i brummen. Faktisk hele 60 dage af slagsen.

Således er den 21-årige nemlig blevet idømt 60 dages ubetinget fængsel for vold samt de trusler, han fremsatte mod to af swingerklubbens ansatte, som forinden havde trådt til i håbet om at kunne tale ham til ro, men som til sidst måtte bede ham om at forlade stedet.

Episoden skulle angiveligt have fundet sted ved et lukket arrangement, der blev afholdt i swingerklubben 20. august 2023, da han kort efter midnat udviste truende adfærd, herunder ved at tale grimt og komme med voldsomme kommentarer, der var rettet mod de andre gæster.

Ifølge Ekstra Bladet var det i swingerklubbens omklædningsrum, at situationen mellem den 21-årige og to af de ansatte eskalerede, fordi førstnævnte ikke mente, at han var hverken truende, led eller højtråbende.

Derimod var han af den overbevisning at han var blevet provokeret.

Ifølge anklageskriftet endte han med at tildele én ansat flere slag på brystkassen samt en anden ansat ét slag i hovedet. Om slaget i brystkassen var et skub eller slag med flad eller knyttet hånd kunne den ansatte dog ikke længere erindre.

Efter volden, som af retten blev takseret som almindelig vold, fremsatte han trusler over for personalet.

Det var trusler som 'jeg slår dig fucking ihjel', 'jeg finder dig og din familie', og 'nu har jeg filmet dig, nu ved jeg, hvordan du ser ud', han kom med - og blev dømt for.