Danskere i stor frustration efter udmelding - Matas undskylder

Mathias Busekist

44 uger siden

|

23/12/2023
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En håndfuld Matas-butikker er meget kede af det.

Dagens topnyheder

Stormen Pia samt en Storebæltsbro der blev lukket, har kreeret et stort hul, der er svært at komme ud af. I hvert fald for Matas.

Diverse Matas-butikker på Fyn, herunder i Assens, Middelfart, Glamsbjerg og Nyborg har nemlig måttet fortælle sine kunder, at de ikke kan afhente deres bestillinger inden juleaften.

Det skriver Fyens.dk.

Fyens kan videre berette, at Matas bebrejder stormen Pia samt lukningen af Storebæltsbroen, hvilket altså har medført, at kundernes julegaver ikke er nået frem i tide.

De ovenstående Matas-butikker har via Facebook meddelt den triste nyhed ud til kunderne.

"Kære kunder. Grundet stormen Pia og lukning af Storebæltsbroen står vi desværre i den situation, at de sidste webshoppakker ikke når frem. Vi beklager ulejligheden og ønsker alle en glædelig jul," skriver Matas-butikken i Middelfart eksempelvis.

De mange Matas-forretninger beklager også dybt for, at kunderne ikke når at få deres bestilte varer.

"Vi er så kede af det og håber på jeres forståelse for, at vi har været uvidende omkring, at vejret ville skabe så store udfordringer for os alle sammen."

"Vi hjælper selvfølgelig med at finde alternativer til jeres muligvis forsinkede julegaver og forstår udmærket de frustrationer, det må give, skriver forretningen."

Trods de triste omstændigheder ønsker Matas en god jul til alle.