20-årig student er forsvundet på femte døgn: Derfor var de ude at sejle midt om natten

Kamille Isaksen

2 dage siden

|

03/07/2024
Nyheder
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Nu besvares spørgsmålet, som mange har undret sig over.

Dagens topnyheder

Samtlige danskere har fulgt med i sagen om den 20-årige student, siden han forsvandt ved Nørresø i Viborg. 

Den unge student blev sidst set sent fredag aften under en kajaksejltur, og hans forsvinden har sat gang i en omfattende eftersøgning, som nu er inde i sit femte døgn.

Men selvom der har været ledt intensivt efter den unge mand, så er der i skrivende stund intet livstegn.

Indtil videre har politiets omfattende eftersøgning inkluderet helikopter, vandsøgningshunde, overfladesvømmere og dykkere, men trods det omfattende arbejde er der endnu ikke spor efter den forsvundne student. 

Politiet formoder, at den unge dreng er druknet og forventer desværre ikke at finde ham i live.

Derfor sejlede de over søen 

Midt- og Vestjyllands Politi har under eftersøgningen fundet to tomme kajakker samt en studenterhue i søen, hvilket indikerer, at en af kajakkerne tilhørte ham.

Til TV Midtvest har Maria Jensen, der er politikommissær ved lokalpolitiet i Viborg, fortalt, at den 20-åriges to venner ikke hørte, at den unge student var faldet i vandet. 

Hun lægger dog et stort fokus på, at det ikke er noget, som man kan klandre de to drenge for, og at de har været meget ærlige og åbne i hele sagen.

Under eftersøgningen er det kommet frem, at de tre drenge roede ud i søen, fordi de skulle til en fest over på den anden side. 

Rørende øjeblik

Senest var den 20-åriges klasse samlet for at mindes den 20-årige student i den svære tid. Et rørende øjeblik for mange af dem, som du kan læse mere om her: