Når vi åbner øjnene en lørdag morgen, er det ikke helt utænkeligt, at dagen vil komme til at byde på et lækkert og indbydende morgenmadsbord med alle favoritterne.
Her kunne det blandt andet tænkes, at bordet ligefrem var fyldt med friskt morgenbrød, og hvad er bedre til det end marmelade og chokolade.
Til dem, som kan nikke genkendende til ovenstående situation, er der godt nyt på vej.
Det skriver SE & HØR.
I februar steg inflationen 0,8 procent på årsbasis, hvilket viser sig at være 0,4 procentpoint lavere end i januar.
Det viser tal fra Danmarks Statistik.
Dette fald i inflationen skyldes især prisfaldet, som har ramt sukkerfyldige varer, herunder marmelade og chokolade.
Netop denne udvikling tegner på, at vi danskere har godt styr på inflationen, siger Søren Kristensen, cheføkonom hos Sydbank.
Denne udmelding kommer som en god og efterspurgt nyhed, særlig efter det tidligere på året blev meldt ud, at priserne på chokolade ville stige, og de fleste danskere dermed måske havde set morgenmadsbordet og hverdagen generelt uden samme mængde chokolade som før.