Mikkel Hansen blev blæst fuldstændig bagover: Nu taler han ud

|

18/01/2024
Indland
Nu taler den danske håndboldstjerne ud.

Forleden vinkede de danske stjerner vinkede farvel til München og satte kursen nordpå mod Hamburg efter at have sat samtlige modstandere til vægs.

Og da de onsdag aften tog hul på mellemrunden var det ingen undtagelse.

Her gjorde de endnu engang rent bord og viste gode takter forud for skæbnekampen mod Sverige fredag aften.

Og onsdagens storsejr over Holland faldt også på et tørt sted for Mikkel Hansen, der var dybt imponeret.

Det skriver Ekstra Bladet.

Selvom kampen i første halvleg var præget af udfordringer, især med Hollands hurtige spil, formåede Danmark at vende spillet til deres fordel i anden halvleg, og det resulterede i en overlegen sejr på 39-27.

Mikkel Hansen, der er en central figur på det danske mandskab, roste holdets offensive spil, som han beskrev som 'helt fantastisk'.

Han lagde heller ikke skjul på, at selvom der var nogle problemer i forsvaret i første halvleg, lykkedes det holdet at justere strategien i pausen, hvilket førte til en markant forbedring i anden halvleg:

"Rent offensivt synes jeg, at vi spiller helt fantastisk. Vi kommer frem til store chancer hele tiden. Forskellen er vel i anden halvleg, at vi får mere styr på forsvaret og bliver ved med at spille rigtig godt angrebsspil".

Interessant nok startede Hansen kampen på bænken og blev primært brugt i situationer, hvor Danmark var i overtal eller til at kaste straffekast. Han leverede en fejlfri præstation ved at score fem gange på lige så mange forsøg.

Danmark skal igen i aktion i morgen aften, fredag, klokken 20.30, når Sverige og Danmark tørner sammen i hvad der meget vel kan blive gruppefinalen.