Mikkel Hansen endte i dramatisk episode blot 5 minutter inde i torsdagskampen: Nu taler han ud

Emil Martesen

35 uger siden

|

12/01/2024
Indland
Nu taler han ud.

Danmark tog torsdag aften hul på EM-slutrunden, hvor de stod ansigt til ansigt med Tjekkiet.

Og selvom der ikke var meget at skrive hjem om i første halvleg, så fik det danske landshold sat det tjekkiske landshold til vægs i anden halvleg.

Men det var ikke kun på resultattavlen, at der var grund til panderynker i første halvleg.

Den danske stjerne Mikkel Hansen fik midt i kampens hede, efter at have scoret til 2-1, en finger der gik af led, hvorfor han måtte modtage behandling for en finger, der var gået af led.

Denne episode var et kritisk øjeblik for både spilleren og holdet. Landstræner Nikolaj Jacobsen var hurtig til at reagere, da han så Mikkel Hansen komme ud på bænken:

"Jeg kunne se, hvad der var galt. Fingeren røg ud af led, men den er sat på plads igen og er godt tapet ind. Så nu må vi se, hvordan den reagerer i morgen, men han kunne spille videre, og det var positivt", lød det fra landstræneren ifølge Ekstra Bladet.

Og den danske stjerne maner da også til ro.

Han lægger ikke skjul på, at han lige må se hvordan fingeren reagerer i dag, men ved første øjekast ser det ikke alt for alvorligt ud.

Og da snakken faldet på kampen, hvor landsholdet var på hælene i løbet af de første 30 minutter, så var han tilfreds med præstationen:

"Jeg synes, den var rigtig fin. Det er klart, at det godt kunne have været bedre i første halvleg. Vi brænder mange store chancer. Og det er aldrig let at spille mod et hold, der vil gøre alt for, at vi ikke skal spille håndbold".

Næste kamp venter lige om hjørnet - nærmere bestemt lørdag - når Danmark møder Grækenland.