Så sent som for et par dage siden blev der taget hul på kongeetapen i dette års udgave af verdens største cykelløb.
Og her satte den ydmyge Glyngøre-dreng for alvor sin evige rival, Tadej Pogacar, til vægs.
Men selvom Jonas Vingegaard ikke lægger skjul på, at sejren i skrivende stund ikke er i hus, så er sagen en helt anden, hvis du spørger eksperterne.
De løfter nemlig sløret for, at meget skal gå galt, hvis den danske cykelstjerne ikke skal ende øverst på podiet på søndag, når Tour-feltet lægger vejen forbi Paris.
Og selvom der var lagt i kakkelovnen, at danskeren skulle forsvare sin gule trøje med næb og kløer, så står det sort på hvidt, at Jonas Vingegaard for alvor har lagt sig i førersædet til at gentage sidste års succes.
Men alting kommer med en pris.
Og traditionen tro med Tour de France er debatten om doping synonym med verdens største cykelløb. Herhjemme har topryttere da også gennem tiden, så som Bjarne Riis og Rolf Sørensen, selv indrømmet at have benyttet sig af de ulovlige præstationsfremmende midler, til trods for tidligere at benægte selv samme beskyldninger.
Og nu er turen kommet til Jonas Vingegaard, som nogle danskere også nægter at tro kunne have præsteret så fænomenalt på de franske etaper uden ‘hjælp’.
Men hos Anti Doping Danmark lægger direktør Kim Højgaard Ravn ikke skjul på, at cykelsporten er langt ”renere” i dag, end den var det i 90’erne og 00’erne.
Det løfter han sløret for til TV 2:
“Vi kan selvfølgelig aldrig vide med 100 procent sikkerhed, hvordan tingenes tilstand er. Men rytterne er underlagt et helt andet antidopingarbejde, som er meget mere fintmasket”.
En påstand som TV 2’s cykelekspert Nicki Sørensen kan nikke genkendende til.
Han afslører desuden tre grunde til, at Jonas Vingegaard og resten af Tour-feltet ikke er dopet.
Her peger han på, at den største forskel fra dengang til nu er ernæring. Derudover er det højdetræningslejre, og nummer tre er aerodynamik på cyklerne og tøjet.