DMI melder ud: Køligt vejr på vej

Henrik R

60 uger siden

|

20/07/2023
Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det er desværre ikke sommervejr, der er på menuen.

Dagens topnyheder

Det kølige vejr, som vi har oplevet i den seneste tid, ser ud til at fortsætte. Med spredte byger og temperaturer, der ligger mellem 15 og 20 grader, er det danske sommervejr ikke helt, som vi kunne ønske det. Og det ser ud til, at vi skal vente lidt endnu på varmere dage.

I weekenden bevæger et lavtryk sig ind over De Britiske Øer og sætter kursen mod Skagerrak. Lavtrykket sender først fronter med udbredt regn ind over det meste af landet fra lørdag aften til op ad søndagen. I løbet af mandagen kommer selve lavtrykket så susende omgivet af en del byger, der både kan være kraftige og med torden.

Fredag byder på lidt eller nogen sol, men også enkelte byger. Temperaturen vil ligge mellem 15 og 19 grader, og vinden vil være let til frisk fra vest. Om aftenen og natten vil der være vekslende skydække og fortsat enkelte byger.

Lørdag fortsætter i samme spor med lidt eller nogen sol og enkelte byger. Temperaturen vil ligge mellem 16 og 20 grader, og vinden vil være let til frisk fra vest, der drejer mod sydvest. Om aftenen og natten bliver det skyet med udbredt regn fra sydvest.

Søndag bliver overskyet med udbredt regn, men efterhånden klarer det lidt op fra sydvest, dog med en del byger. Temperaturen vil ligge mellem 16 og 20 grader, og vinden vil være let til frisk fra syd og sydvest.

Mandag byder på mest skyet vejr med en del byger, der kan være kraftige og med torden. Dagtemperaturen vil ligge mellem 17 og 22 grader, og om natten vil temperaturen falde til mellem 10 og 15 grader.

Tirsdag starter med en del byger, der kan være kraftige og med torden, men efterhånden klarer det noget op vestfra. Dagtemperaturen vil ligge mellem 15 og 20 grader.

Onsdag og torsdag fortsætter det ustadige vejr med stort set uændrede temperaturer. Så selvom vi nærmer os august, ser det ud til, at det kølige sommervejr fortsætter lidt endnu.