Han laver ægge-tricket kun få danskere kender: Se her hvorfor du bør gøre det samme

Emil Martesen

60 uger siden

|

28/09/2023
Viralt
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Når du først ser hvorfor, så vil du gøre det samme.

LIGE NU LÆSER ANDRE OGSÅ

Uanset om man er til fritgående, økologi eller den mere billige skrabe-udgave, så er der forskel på æg. Der kan både være forskel i smag, farven på blommen og så selvfølgelig i størrelsen.

Ikke desto mindre har æg fået en høj stjerne hos mange danskere uagtet om det drejer sig om morgen, middag eller aftensmaden.

Men langtfra alle danskere ved, at æggene også kan bruges på en utraditionel måde.

Det løfter en YouTube-video sløret for.

Det er intet mindre end en effektiv metode til at slibe dine køkkenknive ved hjælp af intet andet end æggeskaller og vand:

"Har du nogensinde tænkt på at gnide en kniv over nogle æg? Det er en genial husstandstrick", lyder det i videoen.

Først og fremmest skal du ikke ofre æggene. Du kan spise dem som normalt, for alt hvad du behøver for dette trick, er æggeskallen. Efter at have samlet nogle skaller, anbringes de i en silikoneform og dækkes med vand. Herefter placeres formen i fryseren.

Når blokken er frossen, tages den ud, og en kniv gnides over den i en 20-graders vinkel.

Og hvis du har sløve knive derhjemme, men ingen knivsliber, er denne metode værd at prøve.

Ikke alene er dette en innovativ måde at genbruge æggeskaller på, men det er også en bæredygtig løsning for dem, der ønsker at minimere affald i køkkenet.

Du kan se det smarte trick herunder: