Kalenderen viser 1. december, og det betyder, at vi nu har taget hul på julemåneden.
Nu kan du guffe løs af pebernødder og hænge pynt op i din stue, uden du behøver at bekymre dig om de skæve blikke fra dine omgivelser, der nu bare må forstå, at den kollektive julehygge er begyndt.
Radioen er allerede nu fyldt med sange til at få dig i den rigtige stemning, hvis du har problemer med at finde dit julehumør frem.
Der eksisterer så mange sange om nisser, snemænd og ikke mindst det lille Jesus-barn, at man ville være i stand til at høre julemusik herfra og til juleaften, uden at høre det samme nummer to gange.
Derfor gælder det om at vælge sit lydspor til højtiden med omhu, hvis man ikke vil risikere at få den hyggelige stemning ødelagt af tarvelige musikalske bidrag som Madonnas 'Santa Baby' eller 'My Only Wish This Year' af Britney Spears.
Det britiske magasin Time Out har lavet en liste over musikhistoriens 50 bedste julesange, og i den sjove ende - på listens 9. plads - er velgørenhedssangen 'Do They Know It's Christmas' fra 1984.
Sangen blev skrevet af Bob Geldorf, mens kunstnere som Phil Collin, Bono og Paul Weller lagde vokal til mega-hittet, der skulle indsamle penge til ofrene for hungersnøden i Etiopien.
Se videoen her:
Drømmen om verdensfred var det syngende budskabet fra John Lennon og Yoko One, da de i slutningen af oktober 1971 indspillede nummeret 'Happy Xmas (Ware Is Over)'.
Protestsangen udkom under Vietnamkrigen, der sluttede i 1973 - men selve sangen er blevet til en juleklassiker og kan prale af en 6. plads på listen over de bedste julesange.
Videoen får dig næppe i julestemning, men kan måske være med til minde folk om, at verdens problemer ikke stopper, når vi den 24. december sætter sig os rette ved det fyldte julebord.
Se videoen her
Den keltiske punkgruppe The Pogues fik et kommercielt gennembrud i millionklassen, da de i 1987 gik i studiet med den engelske sanger Kirsty MacColl for at indspille nummeret 'Fairytale of New York'.
I løbet af sangens fire minutter får lytteren en humoristisk fortælling om håb, fortvivlelse og hjertesorg - og på trods af flere bandeord, så ender sangen, der indtager 3. pladsen på listen over de bedste julesange, med at sejre i kærlighedens navn.
Se videoen her:
De fleste kan synge med på historien om den ulykkelige mand, der gav sit hjerte væk til en udvalgt person sidste jul, men dagen efter opdagede han, at det hele bare var en kortvarig flirt.
Teksten til 'Last Christmas' bliver vakt til live i den flotte musikvideo, der tilbage i 1984 sikrede den engelske popgruppe Wham et verdenshit.
I år kan den engelske gruppe glæde sig over 2. pladsen på Time Out's liste over de bedste julesange.
Se den legendariske musikvideo lige her:
Hverken George Michael eller - øh - ham den anden fra Wham kan hamle op med Mariah Careys 'All I Want For Christmas Is You’, der ifølge Time Out er den bedst sælgende julesang nogensinde.
Mega-hittet blev udgivet i 1994, og til lyden af bjældeklang og de opløftende toner var sangen at finde i toppe af de engelske og amerikanske hitlister.
Den 47-årige popsild fra New York kan også glæde sig over 1. pladsen på Time Out's liste over de bedste julesange nogensinde.
Se videoen her:
Det britiske magasin har selvfølgelig ikke haft MC Einers 'Jul - Det Cool' eller Remees mesterværk 'Let Love Be Love' fra 1998 med i deres tanker, da de lavede deres liste over de 50 bedste julesange.
Men du skal naturligvis ikke snydes for at høre de to numre lige her:
Til sidst er spørgsmålet så bare, hvilken julesang er din yndlings?