Westerns Laundry, der er en restaurant, der ligger i London, har delte vandene på nettet. De har nemlig delt et billede af en ny ret, de har fået på menukortet: 'fyldt andehals'.
"Fyldt andehals med majroer og linser," har den engelske restaurant skrevet som billedtekst til det billede, de har delt på Instagram.
"Vi kan godt lide at ære de dyr, vi laver mad meds liv, ved at bruge alle deres dele. Der skabes for meget affald i vores industri, ved at købe dyrebare udskæringer og kassere resten af dyret," fortsætter de.
Den nye ret på menukortet har fået en pris på 18 pund, hvilket er svarende til 160 kroner. Det gør den til den fjerde dyreste ret på menukortet i restauranten i London.
Det var dog ikke alle, der var enige om, at det var en god idé, at restauranten skulle servere denne ret. Mange af dem gav også udtryk for det i kommentarfeltet, hvor de skrev, at retten var 'for meget'.
"Nej, det der er for meget," skrev en person, mens en anden skrev: "En Gascon-favorit."
Det var dog ikke blot på Instagram, at folk gav udtryk for, at de ikke var fans af den nye ret. Det brugte de også Twitter til, hvor restauranten endte i modvind, fordi de hævdede, at dyret blev 'respekteret' ved, at de brugte hele kroppen.
"Jeg synes, at denne ret minder mig om al den lidelse, som jeg og alle mennesker har påført dyrene i modens navn," lød det fra en bruger på Twitter, der fortsatte:
"Jeg gør mit bedste for at undgå kød. Måske har dette endelig overbevist mig om ikke engang at spise det om søndagen."
"Ær deres liv! Spis dem ikke," skrev en anden person på Twitter.
En tredje person har delt et billede af andehovedet sammen med følgende tekst: "Dette er på menuen på Westerns Laundry i Highbury, London. Andehals fyldt med majroer og linser. Ikke underligt, at Storbritannien får dårlig madomtale."
Siden Westerns Laundry slog dørene op tilbage i 2017, har restauranten fået en lang række positive anmeldelser. Det inkluderer tilmed en flot anmeldelse fra Jay Rayner, der har udgivet anmeldelsen i The Guardian.
"Maden er fremragende i dette nye Islington-fiskehus. Men den fjollede mode for 'naturlige' vine vil ødelægge din middag," skrev han i sin anmeldelse.