McDonald's har lanceret sin første restaurant nogensinde, som lover at levere CO2-neutrale emissionsstandarder i Storbritannien.
Market Drayton-afdelingen i Shropshire er isoleret med britisk fåreuld og drevet af vindmøller og solpaneler på stedet.
Spisegæster, der står i kø til restauranten, kan holde øje med dyrelivet i restaurantens biodiversitetshave, som opsamler regnvand fra parkeringspladsen.
Den har også en Drive-Thru-bane lavet af genbrugsdæk, vægkunst lavet af brugte kaffebønner og kantsten lavet af plastikflasker.
Det banebrydende sted åbnede sine døre den 10. december og vil fungere som et teststed for andre førstegangskreationer.
Der er allerede planer på plads for at kopiere dette design hos fastfood-kæden, der sigter mod at opnå netto-nul-emissioner for alle sine 1.400 britiske restaurenter inden 2030.
Det er designet til at "beholde det velkendte McDonald's udseende og fornemmelse for at sikre, at det effektivt kan kopieres.”
McDonald's Beth Hart siger ifølge Mirror, at virksomheden mener, at dens mad "skal serveres i restauranter, der er bæredygtige for fremtiden" og tilføjede, at "Market Drayton er et stort skridt i retning af at gøre det til en realitet."
Bygningens beklædning er lavet af genbrugt it-udstyr og hvide husholdningsartikler som vaskemaskiner, mens møblerne er lavet af 100 procent genanvendelige materialer.
McDonald's Simon mcWhirter sagde: "Udfordringen med at dekarbonisere byggebranchen er kompleks,” og tilføjer:
"Men McDonald's forpligtelse til at bygge den første restaurant i Storbritannien i overensstemmelse med UKGBC's net-kulstoffrie bygninger er et godt første skridt."