Vildt Mathias Gidsel-rygte skaber bekymring: “Jeg har ingen grund til det”

Nicolai H

3 dage siden

|

17/09/2024
Sport
Foto: Team Danmark
Foto: Team Danmark
Sker det mon, eller er det blot tom luft?

Dagens topnyheder

Håndboldverdenen elsker rygter, og det nyeste, der får tysk presse til at koge, handler om Danmarks helt store håndboldstjerne, Mathias Gidsel.

Ifølge den tyske avis Bild spekuleres der nemlig i, at den danske OL-guldvinder kunne være på vej til rivalerne Flensburg-Handewitt i 2026.

Men før nogen begynder at pakke Gidsels Berlin-lejlighed sammen, har Füchse Berlins direktør, Bob Hanning, et klart budskab: Det kommer ikke til at ske.

"Jeg har ingen grund til det, og der findes ikke de penge i verden, der kan sende Gidsel væk. Der er ingen smertegrænse," slår direktøren fast til mediet.

Hovedstaden trækker hårdest

Det virker da også, som om Gidsel nyder sin tid i den tyske hovedstad.

Tidligere i år købte han lejlighed i Berlin, og med en kontrakt, der løber helt til 2028, har han masser af tid til at fortsætte sin jagt på både tyske mesterskaber og Champions League-triumfer.

Füchse Berlin er i denne sæson en del af netop den prestigefyldte turnering, og alt tyder på, at klubben er fast besluttet på at holde fast i sin danske guldklump.

Alligevel har rygterne altså fået nyt liv, da Flensburg-Handewitt – en af de største klubber i tysk håndbold og kendt for sit tætte bånd til danske spillere – angiveligt overvejer en historisk transfersum for Gidsel.

Så mens spekulationerne om et skifte kører på højtryk i Flensburg, virker det som om, at både Gidsel og hans klub er mere end tilfredse med deres nuværende situation.