Udebliver i kampen mod Tyskland: Jeg er mega ked af det

Nicolai H

5 dage siden

|

26/06/2024
Sport
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Fodboldlandsholdet må undvære en darling på banen i ottendedelsfinalen.

Dagens topnyheder

Danmarks nye midtbanefavorit, Morten Hjulmand, må se til fra sidelinjen, når landsholdet møder Tyskland i ottendedelsfinalen på lørdag.

Et gult kort, der blev hevet i første halvleg mod Serbien, betyder, at holdet må undvære sin lykkeamulet i den afgørende kamp.

"Jeg er mega ked af, at jeg ikke skal være med mod Tyskland. Men lige nu fylder det, at jeg er videre med Danmark i en slutrunde som nummer to i gruppen. Det er jeg stolt af og glad for, og så må jeg være der for drengene," sagde Hjulmand, der fejrede sin 25-års fødselsdag tirsdag, i et interview med B.T.

Kortet, som Hjulmand fik for en tackling langt oppe på Serbiens banehalvdel, har sidenhen vakt stor debat.

"Jeg prøvede at bryde bolden, men fik faktisk ikke ram på ham. Han kastede sig godt, og så tror jeg, at dommeren faldt i fælden, da nogle stod og råbte af ham - så følte han sig nødsaget til det," forklarede midtbanespilleren, der tydeligvis var uenig i dommerens beslutning.

Hjulmand erkender, at gule kort er en del af hans spilstil, men han er også bevidst om behovet for at udvikle sig på området for at undgå unødvendige advarsler.

Hans fravær mod Tyskland vil uden tvivl mærkes, men han udtrykte samtidig sin glæde over at have hjulpet Danmark videre i turneringen.

Med Hjulmand ude, bliver det spændende at se, hvordan Kasper Hjulmand vil justere holdopstillingen til den vigtige kamp mod Tyskland. Det danske hold må finde nye måder at kompensere for tabet af deres midtbane-anker.